Din indkøbskurv
I18n Error: Missing interpolation value "navn" for "{{ navn }} Ikon"

Our Story

TRUESSENCE anvender metoder fra aromaterapi til selvplejeprodukter, hvis formål det er, at at bidrag til et sundt liv hver dag. Vi fanger de effektive kræfter af naturlige essentielle olier og gør dem relevante og praktiske i vores travle dage og liv.

Lisa Lin Halskov, grundlægger og producent af TRUESSENCE, er Aromaterapeut certificeret af National Association of Holistic Aromatherapy i USA. Hun har også læst organisk kosmetik på Science School Formula Botanica i England. Hendes passion for de forbløffende naturlige ingredienser afspejles gennem hendes 100% håndlavede produkter. Hun kommer fra en familie, der tror stærkt på at tage kontrol over vores egne kroppe. Derfor har æteriske olier altid spillet en vigtig rolle i hendes liv.

Med mange års erfaring har forståelsen for vigtigheden af ​​sundhed og at hjælpe andre bragt os til det sted, vi er nu. Vores mission er at inspirere og forbedre wellness i sindet, krop og sjæl hos hvert individ, der tilslutter sig TRUESSENCE-familien. TRUESSENCE er for dig at forbedre din livsstil ved hjælp af de naturlige ingredienser fra Moder Jord.

Danish