Din indkøbskurv
I18n Error: Missing interpolation value "navn" for "{{ navn }} Ikon"

FAQ

Hvad er forskellen mellem kropssmør og kropslotion?
Down Arrow Icon Minus Icon

Dette er et spørgsmål, vi ofte får. Størstedelen af ​​lotioningredienser indeholder akvatiske stoffer som vand, som kræver konserveringsmidler for at undgå vækst af mikrober og bakterier. Kropssmør er smør / var base, der er naturligt nærende i huden. Det indeholder ingen væske, så der anvendes ikke konserveringsmiddel. Kropssmør forbliver på huden i længere tid end lotion, det danner et okklusivt lag på toppen af ​​huden for at forlænge fugtigheden og undgå hududtørring.

Hvad er forskellen Body Butter og Body Oil?
Down Arrow Icon Minus Icon

Kropssmør er kombinationen af ​​fast og flydende olie, der giver flere niveauer af fugtgivende hud. Kropsolie er rent flydende olier.

Giver kropssmør en fedtet følelse?
Down Arrow Icon Minus Icon

Vores specielle formulering giver ikke fedtet følelse, det tager mindre end 5 minutter for smøret at blive absorberet. Derefter vil du nyde en silkeagtig følelse på din hud.

Hvad er Wellness Roller?
Down Arrow Icon Minus Icon

Wellnessrulle består af forskellige essentielle olier, der har terapeutiske effekter. Det fortyndes med bærerolie, så det er klar til brug til behandling af forskellige problemer. Wellnessrulle er blandt de mest praktiske ting, når det kommer til hurtig og nem aromaterapi derhjemme. Perfekt ledsager til dine daglige behov. Stik i lommen eller tasken og tag den med dig, når du går. Brug det, når du ikke er dig selv!

Danish