Din indkøbskurv
I18n Error: Missing interpolation value "navn" for "{{ navn }} Ikon"

Brand

REN

Huden er menneskets krops største organ. Det udfører mange vigtige funktioner, som inkluderer at forhindre, at vores vandrige kroppe tørrer ud. Det er også et af de vigtigste organer for eliminering - at svede mineraler og affaldsprodukter ud fra kroppen. Desværre udsættes vores hud for forskellige usunde omgivelser hver dag, inklusive syntetiske fibre, dårlig luftkvalitet, kemisk eksponering, rygning, UV, usund kost og tung make-up osv. Selvom de fleste mennesker ikke er klar over det, kan deres foretrukne hudplejeprodukter tilbageholde en hel masse skadelige ingredienser, toksiner og kemikalier. Størstedelen af ​​butikskøbte, kommercielt producerede skønhedsprodukter leveres med kunstige farver, duftstoffer, konserveringsmidler og stabilisatorer, der let kan optages gennem hudens porer, hvilket potentielt kan forårsage en række negative langtidsvirkninger på sundheden. TRUESSENCE insisterer på at bruge alle ingredienser i deres reneste form. Vi producerer vandfrie produkter, der ikke indeholder vand og derfor ikke har brug for konserveringsmidler. Vi tilføjer ikke unødvendige ingredienser bare for at gøre det smukt, vi tror, ​​MINDRE PÅ HUD er den bedste måde at holde vores hud sund på.

RIGTIGT

Arbejder tæt sammen med leverandørerne. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører som et team. Æterisk olie spiller en stor rolle i vores produktlinjer, og vi arbejder direkte med destilleriet Florihana og importøren Aroma Zone fra Frankrig. Hver batch, vi køber, modtager vi en gaschromatografi og massespektrometri-rapport (GC / MS) for at sikre kvalitet og renhed. For at essentielle olier skal have en terapeutisk virkning, skal de være rene planteekstrakter. Da vi ikke kan fortælle renheden af ​​essentielle olier fra dens aroma, er GC / MS den bedste måde at sikre renheden og kvaliteten af ​​hver batch. GC / MS-rapport udarbejdes af erfarne kemikere med avanceret teknologi. De ser efter renhed, og at olien virkelig kommer fra den identificerede plantes slægt og art, eller om olien er forfalsket eller ej. TRUESSENCE anvender kun Sande ingredienser uden fortynding.

OMSORG

Vi bruger grønt, genanvendt materiale til vores emballage. Vores kropssmørkrukke er en 100% genanvendt PET-krukke og med en UV-filer, der beskytter de naturlige ingredienser indeni. Kanden kan genbruges, når produktet er færdigt. Vi minimerer unødvendig emballage for at undgå at tilføje omkostninger til vores kunder, og vi reducerer dermed miljøpåvirkningen på Moder Jord. TRUESSENCE er et lille produktionshus en kort køretur nord for København. Her fokuserer vi på at fremstille de mest effektive produkter fra de mest naturlige og enkle ingredienser. Vi sigter mod at bruge ikke kun naturlige, men også mindre ingredienser på huden. Alle produkter har ingen konserveringsmidler eller kunstige kemikalier. Jo tættere på produktets natur, jo mere vil vores hud vide, hvad de gør med det. Jo enklere formulering er, jo mindre byrde er det på vores hud.

Danish