Din indkøbskurv
I18n Error: Missing interpolation value "navn" for "{{ navn }} Ikon"

About Us

BODY BUTTER

Alle vores Body Butters har 3 ud af 1 egenskaber:

  1. Langvarig fugtgivende og nærende hud, hurtig absorption uden at efterlade fedtet spor.
  2. Det tilbyder terapeutiske egenskaber for din krop og sind
  3. Det tilbyder en naturlig duftende som en ny måde at bære parfume på

Ikke mere syntetiske stoffer til vores krop og sjæl!

100% frisk håndlavet i Danmark

 

WELLNESS ROLLER

Aromaterapi i en praktisk flaske. Tag det med dig overalt, brug det hvor som helst. Brugen af ​​olier til heling er blevet praktiseret i mange kulturer i århundreder. Så med en perfekt blanding af moderne viden og traditionelle metoder bringer vi dig nogle af de mest naturlige produkter på markedet i dag.

Gennem mange års praksis har vi opnået en meget bedre forståelse af, hvordan olier supplerer forskellige behov. Endelig er vi nået et punkt, hvor vi har fundet den bedste måde at opnå de ønskede effekter fra olierne.

TRUESSENCE Wellness Rollers findes i en ren form lavet med mange organiske ingredienser. De indeholder ikke parabener, sulfater, syntetiske duftstoffer, syntetiske farvestoffer, petrokemiske stoffer, GMO'er, triclosan og er heller ikke testet på dyr.

 

LISA

TRUESSENCE fokuserer på at anvende metoder fra aromaterapi til selvplejeprodukter, der tilbyder sundhed hver dag. Vi fanger de beviste og utroligt effektive kræfter af naturlige essentielle olier og gør dem relevante og praktiske i vores travle dage og travle liv.

Lisa Lin Halskov, grundlæggeren og producenten af ​​TRUESSENCE, er en aromaterapeut certificeret af National Association of Holistic Aromatherapy i USA. Hun har også et diplom i organisk kosmetik fra Science School Formula Botanica i Det Forenede Kongerige. Hendes lidenskab for de forbløffende naturlige ingredienser afspejles gennem hendes 100% håndlavede produkter. Kommer fra en familie, der tror stærkt på at tage kontrol over vores kroppe, har æteriske olier altid spillet en vigtig rolle i hendes liv.

Med mange års erfaring har forståelsen for vigtigheden af ​​sundhed og at hjælpe andre bragt os til det sted, vi er nu. Vores mission er at inspirere og forbedre wellness i sindet, krop og sjæl hos hvert individ, der tilslutter sig TRUESSENCE-familien. TRUESSENCE er for dig at forbedre din livsstil ved hjælp af de naturlige ingredienser fra Moder Jord.

BRAND

Mission bag mærket:

Ren, sandelig, pleje

REN

Huden er menneskets krops største organ. Det udfører mange vigtige funktioner, som inkluderer at forhindre, at vores vandrige kroppe tørrer ud. Det er også et af de vigtigste organer for eliminering - at svede mineraler og affaldsprodukter ud fra kroppen. Desværre udsættes vores hud for forskellige usunde omgivelser hver dag, inklusive syntetiske fibre, dårlig luftkvalitet, kemisk eksponering, rygning, UV, usund kost og tung make-up osv.

Selvom de fleste ikke er klar over det, kan deres foretrukne hudplejeprodukter tilbageholde en hel masse skadelige ingredienser, toksiner og kemikalier. Størstedelen af ​​butikskøbte, kommercielt producerede skønhedsprodukter leveres med kunstige farver, duftstoffer, konserveringsmidler og stabilisatorer, der let kan optages gennem hudens porer, hvilket potentielt kan forårsage en række negative langtidsvirkninger på sundheden.

TRUESSENCE insisterer på at bruge alle ingredienser i deres reneste form. Vi producerer vandfrie produkter, der ikke indeholder vand og derfor ikke har brug for konserveringsmidler. Vi tilføjer ikke unødvendige ingredienser bare for at gøre det smukt, vi tror, ​​MINDRE PÅ HUD er den bedste måde at holde vores hud sund på.

RIGTIGT

Arbejder tæt sammen med leverandørerne

Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører som et team.

Æterisk olie spiller en stor rolle i vores produktlinjer, og vi arbejder direkte med destilleriet Florihana og importøren Aroma Zone fra Frankrig. Hver batch, vi køber, modtager vi en gaschromatografi og massespektrometri-rapport (GC / MS) for at sikre kvalitet og renhed.

For at essentielle olier skal have en terapeutisk virkning, skal de være rene planteekstrakter. Da vi ikke kan fortælle renheden af ​​essentielle olier fra dens aroma, er GC / MS den bedste måde at sikre renheden og kvaliteten af ​​hver batch. GC / MS-rapport udarbejdes af erfarne kemikere med avanceret teknologi. De ser efter renhed, og at olien virkelig kommer fra den identificerede plantes slægt og art, eller om olien er forfalsket eller ej.

TRUESSENCE anvender kun Sande ingredienser uden fortynding.

 

OMSORG

Vi bruger grønt, genanvendt materiale til vores emballage.

Vores kropssmørkrukke er en 100% genanvendt PET-krukke og med en UV-filer, der beskytter de naturlige ingredienser indeni. Kanden kan genbruges, når produktet er færdigt.

Vi minimerer unødvendig emballage for at undgå at tilføje omkostninger til vores kunder, og vi reducerer dermed miljøpåvirkningen på Moder Jord.

TRUESSENCE er et lille produktionshus en kort køretur nord for København. Her fokuserer vi på at fremstille de mest effektive produkter fra de mest naturlige og enkle ingredienser. Vi sigter mod at bruge ikke kun naturlige, men også mindre ingredienser på huden. Alle produkter har ingen konserveringsmidler eller kunstige kemikalier. Jo tættere på produktets natur, jo mere vil vores hud vide, hvad de gør med det. Jo enklere formulering er, jo mindre byrde er det på vores hud.

Danish